Jankasper Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 https://allegro.pl/oferta/termos-gastronomiczny-40-l-z-kranem-30-50-obiadowy-7781875967?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aquery&bi_c=MTY2Y2U5YzUtMDdlZi00NjgxLWFlMTQtZGU4M2I5NDU0MzZjAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=e20630f4-2861-4071-9c13-edbef22dd874 Trafiłem na takowy termos w internetach. Czy ktoś zacieral w takim gotowcu? A może nawet połączonym z biab zamiast filtratorów? Jak to trzyma temperaturę? Jakieś podpowiedzi? Aktualnie zacieram w lodówce turystycznej bez kranikow. Wlewam wody, jak wystygnie do 70 wkładam worek że słodem, czekam, wyciągam, zlewam i gotuje. Czasem zlewam cześć i uzupełniam wrzątkiem dla rozrzedzenia. Ale worek nie naciąga się na lodówkę, trzeba go wiązać. W dodatku lodówka najtańsza, więc się powoli krzywi i trzeba dociskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Hej działam na takim od wielu lat https://allegro.pl/oferta/termos-do-zywnosci-50l-stalgast-051504-7794864130?utm_source=google&utm_medium=cpc&ds_rl=1256551&ev_campaign=_DIO_pla_firma&ev_adgr=Przemysł+-+Maszyny+i+urządzenia&ev_ln=&gclid=Cj0KCQiAnNXiBRCoARIsAJe_1coSd_VEpdtpsJ-xg1y5ixSggRlvN0d1gjgiKxFE1ZFEdlIH7OGSznQaAuifEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Na 60min traci ok 1C więc wg mnie nieźle. Kiedyś też tak jak ty lodówka turystyczna plus filtrator z ponacinanych rurek. Obecnie po zatarciu przerzucam zacier do gara 70l z fałszywym dnem. Jest ok Jankasper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankasper Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Dzięki za info :D w takim razie na następny ogień idzie taka metoda. spróbuję najpierw opcję z biab, bo to już w ogóle by była wygoda. jak nie, to jakieś wiadro filtracyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi