Skocz do zawartości

[Docent]5 lat Browaru Bednary


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Jak powodzi się browarom z małych miejscowości i czy można funkcjonować na rynku opierając się głównie o sprzedaż „wokół komina”? O tym (i nie tylko) rozmawiam przy okazji pięciolecia Browaru Bednary z Rafałem Łopusińskim!

Przy okazji zobaczcie kilka fotek z firmowego lokalu Hop Kultura, gdzie odbyła się urodzinowa impreza!

l2300797.jpg?w=150&h=113 l2300799.jpg?w=150&h=119 l2300808a.jpg?w=150&h=113 l2300809.jpg?w=150&h=113 l2300810.jpg?w=150&h=113 l2300812.jpg?w=150&h=113 l2300824.jpg?w=150&h=113 l2300814.jpg?w=150&h=113 l2300819.jpg?w=150&h=113 l2300820.jpg?w=132&h=150 l2300794.jpg?w=113&h=150 l2300837.jpg?w=150&h=113

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.