kaingorn Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cześć wszystkim! Obecnie w Warszawie nie mamy depozytu, więc może zorganizujemy sobie jakiś zlot Warszawskich piwowarów połączony z degustacją naszych piw? Na pewno sporo osób chciałoby się pochwalić swoimi najnowszymi warkami czy usłyszeć profesjonalne opinie na ich temat. Trzeba by ogarnąć tylko jakieś miejsce, mogę się podjąć załatwienia miejscówki, tylko musiałbym wiedzieć ile osób i czy w ogóle ktoś byłby chętny na takie spotkanie? Co do terminu to oczywiście najlepszy byłby jakiś piątek/sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 PSPD przypadkiem nie organizuje w Warszawie cyklicznych spotkań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 W dniu 19.02.2019 o 14:49, kaingorn napisał: Cześć wszystkim! Obecnie w Warszawie nie mamy depozytu, więc może zorganizujemy sobie jakiś zlot Warszawskich piwowarów połączony z degustacją naszych piw? Na pewno sporo osób chciałoby się pochwalić swoimi najnowszymi warkami czy usłyszeć profesjonalne opinie na ich temat. Trzeba by ogarnąć tylko jakieś miejsce, mogę się podjąć załatwienia miejscówki, tylko musiałbym wiedzieć ile osób i czy w ogóle ktoś byłby chętny na takie spotkanie? Co do terminu to oczywiście najlepszy byłby jakiś piątek/sobota E tam Warszawa. W podwarszawskich Markach odbywaja sie takie spotkania, ze nawet piwowarzy z zagranicy na nie przybywaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaingorn Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Ło serio? Często takie spotkania? Do Marek daleko nie mam Edytowane 22 Lutego 2019 przez kaingorn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 9 godzin temu, kaingorn napisał: Ło serio? Często takie spotkania? Do Marek daleko nie mam Sa bardzo elitarne. Najpierw musisz zdac egzamin z rozpoznawania komorek roznych szczepow drozdzy pod mikroskopem, egzaminy nadzoruje @Pan Łyżwa, @Maciejeqalbo @pigmei, jesli bedziesz chcial sie odwolac to zostaj Ci tylko instytucja nadrzedna czyli @DanielN A to dopiero pierwszy etap. Nastepnie musisz sie wykazac wiedza z zakresu stolarstwa i produkcji mebli. Jak uda Ci sie zaliczyc pierwsze dwa etapy to wystarczy zapisac sie do klubu swingersow w Markach i pomylic adres o pare numerow kaingorn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi