nogmot Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Cześć! Macie jakieś pomysły na stopień nagazowania coś takiego jak próba odtworzenia Pan IPAni? Początkowe 18 plato. Przepis: https://brewness.com/pl/recipe/pan-ipani/view Na 3 CO2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Dawno nie piłem, więc nie pamiętam jak ono dokładnie było nagazowane, ale z tego co kojarzę chyba średnio. Czyli na pewno nie na 3.0. Ja bym celował gdzieś w 2.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się