kozi Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkie zrzeszone Piwowarki i Piwowarów. Swoją przygodę zacząłem kilka lat temu zrobiłem kilka brew-kitów, a później była przeprowadzka i od tego czasu sprzęt się kurzył w garażu. I pewnie dalej by się kurzył gdyby nie wpadły mi ostatnio przypadkiem do ust wyroby Anteks'a. Poczułem znowu jak naprawdę smakuje piwo, a nie sklepowy wyrób piwopodobny , zamówiłem brakujące elementy zestawu, na sobotę wydelegowałem żonę z domu i zaczynam swoje pierwsze zacieranie. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam kozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Kurde przejeżdżałem dzisiaj przez NT i nigdzie nie widziałem wyrobów anteksa szlajających się po mieście Witam kolegę zza miedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam noego piwowara i życzę udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Kurde przejeżdżałem dzisiaj przez NT i nigdzie nie widziałem wyrobów anteksa szlajających się po mieście Witam kolegę zza miedzy Sprawdzę czy czasami wyroby anteksa nie przeniosły się do Rydułtów Witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) Witam sąsiada , cieszę sie że smakowało i mogłem się przyczynić do reaktywacji browaru ps chyba wiem w jaki sposób to piwo trafiło o Ciebie gdybyś potrzebowal pomocy to wal śmiało , to nie prawda że jestem ZŁOŚLIWY Edytowane 28 Maja 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozi Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Witam sąsiada , cieszę sie że smakowało i mogłem się przyczynić do reaktywacji browaru ps chyba wiem w jaki sposób to piwo trafiło o Ciebie gdybyś potrzebowal pomocy to wal śmiało , to nie prawda że jestem ZŁOŚLIWY Sposób w jaki to piwo trafiło do mnie jest dokładnie taki jak myślisz he,he. Słyszałem, że starszyzna chce zorganizować jakiegoś grila, więc pewnie będzie okazja do rozmowy. A po jutrzejszych doświadczeniach pewnie i urodzą się liczne pytania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Słyszałem, że starszyzna chce zorganizować jakiegoś grila, więc pewnie będzie okazja do rozmowy. Też coś o tym słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi