Jump to content

Witam wszystkich z Nowego Tomyśla

kozi

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkie zrzeszone Piwowarki :D i Piwowarów. Swoją przygodę zacząłem kilka lat temu zrobiłem kilka brew-kitów, a później była przeprowadzka i od tego czasu sprzęt się kurzył w garażu. I pewnie dalej by się kurzył gdyby nie wpadły mi ostatnio przypadkiem do ust wyroby Anteks'a. Poczułem znowu jak naprawdę smakuje piwo, a nie sklepowy wyrób piwopodobny , zamówiłem brakujące elementy zestawu, na sobotę wydelegowałem żonę z domu i zaczynam swoje pierwsze zacieranie. Trzymajcie kciuki.

Pozdrawiam

kozi

Kurde przejeżdżałem dzisiaj przez NT i nigdzie nie widziałem wyrobów anteksa szlajających się po mieście ;) Witam kolegę zza miedzy :D

Sprawdzę czy czasami wyroby anteksa nie przeniosły się do Rydułtów ;)

Witam nowego piwowara

Witam sąsiada , cieszę sie że smakowało i mogłem się przyczynić do reaktywacji browaru :beer:

ps chyba wiem w jaki sposób to piwo trafiło o Ciebie :)

gdybyś potrzebowal pomocy to wal śmiało , to nie prawda że jestem ZŁOŚLIWY :)

Edited by anteks

Witam sąsiada , cieszę sie że smakowało i mogłem się przyczynić do reaktywacji browaru :)

ps chyba wiem w jaki sposób to piwo trafiło o Ciebie :)

gdybyś potrzebowal pomocy to wal śmiało , to nie prawda że jestem ZŁOŚLIWY :beer:

Sposób w jaki to piwo trafiło do mnie jest dokładnie taki jak myślisz he,he. Słyszałem, że starszyzna chce zorganizować jakiegoś grila, więc pewnie będzie okazja do rozmowy. A po jutrzejszych doświadczeniach pewnie i urodzą się liczne pytania :) Pozdrawiam