Krystian.z Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Witam. Miał ktoś do czynienia z takimi małymi reduktorami? Potrzebuje do plenerowej butli 0.5 kg, ale nie wiem czy jest coś wart. Edytowane 18 Marca 2019 przez Krystian.z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 ustaw na tym reduktorze 1bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian.z Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dlatego pytam czy jest sens. Reduktor miałby służyć tylko do wyszynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 @Krystian.z używałem innego modelu małego reduktora. Takiego jak ten, z manometrem do 30 PSI. Jest on na gwintowane naboje CO2. W plener fajna sprawa, bo nie zajmuje tyle miejsca co butla. Minusem można powiedzieć, że są koszty wyszynku, bo nabój kosztuje od 4 zł za sztukę. Na wyszynk małego kega potrzeba 1-2 sztuki, na duży około 3. W plenerze to się sprawdzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian.z Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Mam dwie nowe butle 0.5 kg więc wolał bym je wykorzystać. Chyba jednak pójdę w coś większego bo faktycznie może być problem z ustawieniem odpowiedniego ciśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 1 godzinę temu, Krystian.z napisał: Chyba jednak pójdę w coś większego bo faktycznie może być problem z ustawieniem odpowiedniego ciśnienia Może da się przeskalować: "psi" to inaczej "funt na cal kwadratowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 18 minut temu, 330ml napisał: Może da się przeskalować: "psi" to inaczej "funt na cal kwadratowy" Jak przeskalować? 2000psi to 138bar, ustaw tam 1bar do wyszynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
330ml Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 39 minut temu, anteks napisał: Jak przeskalować? 2000psi to 138bar No tak, nie zwróciłem uwagi na podziałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi