Marchelli Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Czy ma ktos moze ten kontroler, i mogl by mi pomoc, mecze sie dosc dlugo i mi nic nie wychodzi. Na ekranie status, mam to co widac na zdjeciu, sonde podlaczalem juz w 2 rozne miejsca i dalej tak samo, Jesli manualnie wcisne przycisk DC1 wlacza sie grzanie Jesli manualnie wcisne przycisk RL2 wlacza sie pompa, Czyli mnie wiecej tak jak w instrukcji, ale temepratura sie nie wyswietla, i tez mam problem z aplikacja, niby polaczone, ale tez nic nie mozna zrobic. Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelli Posted March 26, 2019 Author Share Posted March 26, 2019 Doszedlem w koncu po calym dniu, temperatura dzialaPrzy zalaniu kotla 20litrow, podgrzewanie do 65° i sterownik ladnie reguluje temperature, nie ma skokow temp, dziala ladnie, kociol dostal tez nowe sitka i jazda z koksem, trzeba czekac do weekendu i gotowanie bedzieWysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchelli Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 Czy jest ktos na forum kto posiada ten sam sterownik, w celu wymiany doswiadczen/ustawien?Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts