R2r Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Właśnie zaczynam swoją przygodę z warzeniem piwa Jak na razie jestem zielony w tym temacie, ale mam nadzieję, że w razie potrzeby mogę liczyć na pomoc i rady forumowiczów ;D. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako1 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Witam nowego piwowara Na pomoc na pewno możesz liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Witam lektura tego forum odpowie Ci na szereg pytań powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
natrix Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Witam! Tu jest kopalnia wiedzy! I dużo chętnych do pomocy! Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtasw77 Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Witam Krakusa. To forum dostarcza niezbędnej wiedzy, aby uwarzyć wspaniałe piwo. Ja też stawiam pierwsze kroki w domowym piwowarstwie. Wypiłem już pierwszą warkę i jestem zachwycony. Życzę powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orix Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Witam i powodzenia, ja jutro już rozlewam do butelek swoją pierwszą wareczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts