R2r Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Właśnie zaczynam swoją przygodę z warzeniem piwa Jak na razie jestem zielony w tym temacie, ale mam nadzieję, że w razie potrzeby mogę liczyć na pomoc i rady forumowiczów ;D. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam nowego piwowara Na pomoc na pewno możesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam lektura tego forum odpowie Ci na szereg pytań powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natrix Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam! Tu jest kopalnia wiedzy! I dużo chętnych do pomocy! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasw77 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam Krakusa. To forum dostarcza niezbędnej wiedzy, aby uwarzyć wspaniałe piwo. Ja też stawiam pierwsze kroki w domowym piwowarstwie. Wypiłem już pierwszą warkę i jestem zachwycony. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orix Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam i powodzenia, ja jutro już rozlewam do butelek swoją pierwszą wareczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi