dori Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ale się dyskusja wywiązała Nie mam nic przeciwko umieszczeniu artykułu na forum, moi zleceniodawcy również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tak jak pisałem wcześniej,zamieszczam w galerii skan artykułu dori. Pozdrawiam. http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To Polskie Towarzystwo Piwowarów Domowych to błąd, czy już nie ma stowarzyszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wychodzi na to że nie, skoro jeszcze sąd nie zarejestrował (bo mi nic o tym nie wiadomo). A tak wogóle co się dzieje w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wychodzi na to że nie, skoro jeszcze sąd nie zarejestrował (bo mi nic o tym nie wiadomo).A tak wogóle co się dzieje w tym temacie? Czekamy........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dori bardzo fajnie napisane. Wiadomo, że to wszystko wiemy, ale jednak nie piszesz jak do półgłówków, tylko poważnie traktujesz czytelnika. W tym tempie, to dori będziesz pisać do końca świata i jeden dzień dłużej. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki, a jak Baron się będzie ociągał, to pogadam z PH GŻ. Na marginesie, to jednak słodkie, że GŻ tak się zaangażowała w piwowarstwo domowe, że aż propaguje je wśród swoich pracowników. Niedługo zaczną nas wyprzedzać w konkursach piwowarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jak czekamy to i poczekamy jeszcze.... a długo? Przyznam, że mam odczucie że coś się przeciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wychodzi na to że nie, skoro jeszcze sąd nie zarejestrował (bo mi nic o tym nie wiadomo).A tak wogóle co się dzieje w tym temacie? Nie no oczywiście, że błąd. Co prawda ani PSPD, ani PTPD nie są zarejestrowane w sądzie, ale PSPD jak najbardziej istnieje, o PTPD nie słyszałem. Jak czekamy to i poczekamy jeszcze.... a długo? Przyznam, że mam odczucie że coś się przeciąga. No bo się przeciąga, ale może przed Żywcem coś się rozjaśni. W każdym bądź razie idziemy cały czas do przodu, cały czas do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To Polskie Towarzystwo Piwowarów Domowych to błąd, czy już nie ma stowarzyszenia? Ja w każdym bądź razie do żadnego Towarzystwa się nie zapisałam, więc chyba błąd Na marginesie, to jednak słodkie, że GŻ tak się zaangażowała w piwowarstwo domowe, że aż propaguje je wśród swoich pracowników. Niedługo zaczną nas wyprzedzać w konkursach piwowarskich. No to zdradzę Ci jeszcze, że GŻ będzie też propagować piwowarstwo domowe wśród dziennikarek, kto wie może i one nas wyprzedzą w przyszłorocznym konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Na marginesie' date=' to jednak słodkie, że GŻ tak się zaangażowała w piwowarstwo domowe, że aż propaguje je wśród swoich pracowników. Niedługo zaczną nas wyprzedzać w konkursach piwowarskich. [/quote']No to zdradzę Ci jeszcze, że GŻ będzie też propagować piwowarstwo domowe wśród dziennikarek, kto wie może i one nas wyprzedzą w przyszłorocznym konkursie A dlaczego wśród dziennikarek, a wśród dziennikarzy nie? Gdzie parytety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Się porobiło A to Towarzystwo to po to aby mieszać fakturami ze Stowarzyszeniem, nie wiesz jak to się robi skitof? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A to Towarzystwo to po to aby mieszać fakturami ze Stowarzyszeniem, nie wiesz jak to się robi skitof? Warto pomyśleć jeszcze o związku, fundacji i partii, że o związku wyznaniowym nie wspomnę O Santa Piva di Warka (Domowa) ora pro nobis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi