admiro Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Prawdopodobnie będę w terminie sierpniowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzym Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 W razie czego z noclegami możemy pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 A jakieś szczegółowe informacje gdzie, o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Na pierwszy termin to się piszę. Czy ktoś się też wybiera? Bardzo możliwe że wpadnę , będzie więc okazja poznać się w końcu osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Na pierwszy termin to się piszę. Czy ktoś się też wybiera? Bardzo możliwe że wpadnę ' date=' będzie więc okazja poznać się w końcu osobiście [/quote'] Było by dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 czy jest szansa by się z kimś zabrać po drodze do Poznania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Słałem maila i do tej pory 0 odpowiedzi. Rozumiem, że szkolenia nie ma i nie mam po co jechać. Tyle gatki i nic się nie dzieje. Czyli co-nie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Podobno jest, napisz do josefika bo on się wybiera z tego co mi wiadomo. Ale jeśli organizatorzy Ci nie odpisali to nieprofesjonalnie podchodzą do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) No wiesz. Sam też się wybieram, ale odpowiedz gdzie i na którą jest szkolenie nie otrzymałem więc pewnie nie ma sensu jechać. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 w sumie to ja też czekam na jakieś informacje , teraz trwa sezon urlopowy , josefika też chyba nie ma jak nie poznań to będzie 'bracka jesień" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Wiem o tym, dlatego wysłałem maila zapytującego o miejsce i godzinę i zero odzewu. Wszak też muszę pociąg wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzym Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam, Już spieszę z odpowiedzią na wszystkie pytania i wątpliwości, a co najważniejsze mam jeden komunikat: Ze względu na tłumy walące drzwiami i oknami postanowiliśmy zorganizować szkolenie tylko w jednym terminie i będzie to 18.09.2010 ? sezon wakacyjny niestety nie sprzyja? Zgłoszenia przyjmujemy drogą emailową, po zgłoszeniu podajemy konto które należy zasilić przed przyjazdem. Możemy pomóc w zorganizowaniu noclegu, jeżeli będzie większa grupa organizujemy specjalny dojazd do Szreniawy tak żeby nie trzeba było jechać podmiejskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 znaczy się na maila do ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzym Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 tak kuba.marczak@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 to ile osob potrzebujecie by szkolenie sie odbyło ? byłem pewien że odbędzie się w sierpniu a tak teraz to nie wiem co będe robił 18 września , coś z wami nie tak zaplanowany wyjazd i lipa z kąd mam wiedzieć ze we wrześniu się odbędzie a kasę chcecie z góry , równie dobrze mogłem wpłacoć na ten termin i co ? wiem że parę osób się szykowało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam, Ze względu na tłumy walące drzwiami i oknami postanowiliśmy zorganizować szkolenie tylko w jednym terminie i będzie to 18.09.2010 ? sezon wakacyjny niestety nie sprzyja? A termin Brackiej Jesieni sprzyja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Z Brackiej Jesieni nie zrezygnuję ! A co do powiadamiania to trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A termin Brackiej Jesieni sprzyja ? sprzyja i prawdopodobnie sie wybiorę będziesz anteks ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzym Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 to ile osob potrzebujecie by szkolenie sie odbyło ? byłem pewien że odbędzie się w sierpniua tak teraz to nie wiem co będe robił 18 września , coś z wami nie tak zaplanowany wyjazd i lipa z kąd mam wiedzieć ze we wrześniu się odbędzie a kasę chcecie z góry , równie dobrze mogłem wpłacoć na ten termin i co ? wiem że parę osób się szykowało . szkoda że się tylko szykował bo puki co mieliśmy jedno zgłoszenie, kasa jest konieczna - bo mieliśmy już przypadki że ktoś się zgłosił na szkolenie my robimy rezerwację a na finale lipa bo nie przyjechał a za sale i tak musieliśmy zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wrzesień zdecydowanie odpuszczam, będę na Brackiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzym Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam Zapraszamy na teraz już na 100% pewne szkolenie 18.09.2010, miejsca nadal są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 (edytowane) I jak wygląda sprawa szkolenia ? Ktoś sie wybiera ? Edytowane 13 Września 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wątpię żeby w tym terminie było jakiekolwiek zainteresowanie szkoleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wątpię żeby w tym terminie było jakiekolwiek zainteresowanie szkoleniem Pytam z ciekawości . Jestem w pracy ale może bym wyskoczył na godzinkę , jakąś wymiankę piwną . Daleko nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Przecież w #46 poście wyraźnie pisze Witam Zapraszamy na teraz już na 100% pewne szkolenie 18.09.2010, miejsca nadal są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi