coder Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Piana ładna, drobroziarnista, brudzi szkło Nasycenie duże, prawidłowe dla stylu Zapach słodki, nie czuję bananów i goździków, ale ja mam zwykle problemy z ich wyczuciem. Smak pełny, przyjemny, goryczka słabo wyczuwalna, końcówka słodkawa. Nie czuć kwaskowych posmaków (a piwo ma pół roku), jest to dobre świadectwo dla czystości procesu. Bardzo dobre, konkursowe piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wielkie dzieki za ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie ma za co, oceniam jak umiem Po ogrzaniu wyszedł jeszcze jakis sztuczny, karbidowy zapach, jakby znajomy, ale nie mogłem go skojarzyć - teraz zatrybiłem - to tzw. guma balonowa: trochę za ciepło fermentowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi