MrShades Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Czytałem właśnie regulamin, ale dość enigmatycznie ujęto kwestię opłat. 5 Euro dotyczy kategorii, czy butelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaw Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Nie no, bez przesady. Chyba chodzi o kategorię. Ja odpadam z konkursu, nie dam rady wziąć udziału i siłą rzeczy również nie będę organizował wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 W dniu 19.01.2020 o 12:43, anteks napisał: Panie, to dziwny konkurs. Nie ma metryczek, nagród i kasę chcą w ojro jak nie ma metryczek ?? była do pobrania wypełniona po angielsku BJCP'owa nagród jako takich nie ma ale możesz sobie wydrukować dyplom za brązową, srebrną i złotą szyszkę ojro jak ojro.... nie wiem czy nie wyczułem sarkazmu czy jak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugene Moroz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Witam koledzy! Jestem z Mińska na Białorusi ? Chcę wziąć udział w konkursie w nominacji Belgian Dark Strong Ale Nie mogę wysłać piwa pocztą lub kurierem, ponieważ odbiorca będzie musiał dokonać opłatę celną ale mogę dostarczyć paczkę do dowolnego polskiego miasta Czy ktoś może wysłać moją paczkę wraz z jego paczką ? Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Eugene Moroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 I jak, ktoś wysyła? Miałbym jeden-dwa style do wysłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) wysłałem indywidualnie pocztą (priorytet; wczoraj koło 18:00 nadana w Szczecinie dziś 16:30 wyleciała z Warszawy)... paczka 6 butelek za 53zł... EDYTKA 05.02 18:10: organizatorzy konkursu są mocno niepoważni... moja paczka od 2 dni leży do odbioru na poczcie (pod adresem shippingu nie zastano adresata; przy odbieraniu paczek na SzKPD kilka lat temu było to nie do pomyślenia z mojej strony - paczki tego samego dnia były odbierane i przechowywane w lodówce) - na maile też nie reagują... Edytowane 5 Lutego 2020 przez erulogoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Ja dostałem informację, że paczka niedoręczona z powodu złego adresu. Wysłałem info do organizatora i czekam. Niestety po fakcie zobaczyłem, że pracują od 14.00 co może być przyczyną niedoreczenia ale takiej informacji jak i nr telefonu w komunikacie organizacyjnym nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 2 godziny temu, Oskkar napisał: paczka niedoręczona z powodu złego adresu. Na jaki adres wysłałeś?? Peter BognárPartizánska 1, 040 01 Košice ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Ja wysłałem na adres restauracji Pivovar Hostinec, Hlavna 65, Kosice. No cóż, jak zwrócą to sam je wypiję. EDIT. Erulogoss spieszę z pomocą. Nawiązałem kontakt z organizatorem, który ustalił że moja paczka dotrze jutro. Napisz maila przez stronę kontaktową i się dogadaj. Jakby co to podaję pebox@azet.sk Ponadto napisałem do DPD Polska info o nr telefonu restauracji i dostarczeniu po 14.00. Odpisali, że przekazali info na Słowację. Edytowane 6 Lutego 2020 przez Oskkar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Moja paczka czeka na odbiór z poczty... ale napiszę jeszcze na tego maila... bo koordynator do tej pory nie odpisał mi na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi