EU8N Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam. Czy ktoś się orientuje gdzie w Krakowie lub okolicach można kupić sadzonki chmielu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike83 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 To nie jest pora na sadzenie chmielu. Chmiel się sadzi na wiosnę, wtedy sie przez lato zdąży ukorzenić i nie przemarznie w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Żukowski Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ogólnie o sadzonki jest trudniej. Sam zrobiłem kilka sadzonek od czerwca pod zamówienie dla znajomych. Sztobry tradition sadziłem w drugiej połowie listopada. U mnie są bardzo łagodne zimy. W tym roku zebrałem z tego krzaka mikroskopijny plon w postaci 40g szyszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ja nie zebrałem z sadzonych w listopadzie sadzonek nic. Wiec twoj wynik jest całkiem wybitny, przy moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi