hagar Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Poniewaz pierwszego posta na tym forum popelnilem w zupelnie innym miejscu, nadrabiam niezrecznosc Jestem z Opola, a moja przygoda z warzeniem zaczela sie pod koniec 2006 roku, oczywiscie z brewkitami, potem dluuuga, 2.5 roczna przerwa i powrot w 2009 juz z zacieraniem. Od tego momentu tez zaczalem cos wiecej czytac na temat wspanialego plynu zwanego piwem szczegolnie na forach internetowych Zawodowo daleko mi do browarnictwa, a prywatnie, poza warzeniem moja pasja sa gry fabularne RPG, do ktorych domowe piwo pasuje genialnie Pozdrawiam wszystkich forumowiczow, szczegolnie tych, ktorych mialem przyjemnosc spotkac w Wodzislawiu Slaskim na Profesjonaliach 2010. Jakub J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 siemka i powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Cześć Kuba Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Cześć A ja mieszkam zaledwie 10 km od Wodzisławia i nie zauczestniczyłem w profesjonaliach. Czy ta impreza będzie się powtarzać w Wodzisławiu Śl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 I ja witam, Apolloks, nic nie wiadomo że eliminacje mają się powtarzać w tych samych pubach. Zawsze warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam kolegę z bardzo dobrymi zainteresowaniami - piwo i RPG ! Trzeba by było poszukać więcej takich i zrobić sobie dłuuuugą sesję przy domowym piwie ... szkoda tylko, że taka odległość między nami... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam Zabrze! toż to nie daleko - jakby na wekend jechac to rzut beretem przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_80 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam piwowara z Opola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi