bimbelt Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Chcę dzisiaj po południu uwarzyć stouta z dodatkiem płatków owsianych. Jako, że nie mam za wiele czasu, zastanawiam się jak sobie poradzić na szybko z kleikowaniem płatków. A może zrezygnować z kleikowania? Wszelkie rady jak i wskazówki odnośnie zacierania - wielce mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 ja dwa razy warzyłem stouta z płatkami błyskawicznymi raz jęczmiennymi raz owsianymi. I moje było moje wielkie zdziwienie jak ktoś napisał że trzeba je kleikować moim zdaniem możesz bez, a jak masz mało czasu to zacznij zacierać i jednocześnie w inny garnku kleikuj i potem dodaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeśli płatki są błyskawiczne to nie musisz ich wstępnie kleikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się