Skocz do zawartości

Kleikowanie na szybko?


bimbelt

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę dzisiaj po południu uwarzyć stouta z dodatkiem płatków owsianych. Jako, że nie mam za wiele czasu, zastanawiam się jak sobie poradzić na szybko z kleikowaniem płatków. A może zrezygnować z kleikowania?

 

Wszelkie rady jak i wskazówki odnośnie zacierania - wielce mile widziane.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja dwa razy warzyłem stouta z płatkami błyskawicznymi raz jęczmiennymi raz owsianymi. I moje było moje wielkie zdziwienie jak ktoś napisał że trzeba je kleikować :tort: moim zdaniem możesz bez, a jak masz mało czasu to zacznij zacierać i jednocześnie w inny garnku kleikuj i potem dodaj.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.