amatjas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki . Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Magia tego forum zadziałała, zestaw startowy z WESa z puszką zamówiony, a że ambitny jestem z BA zamówiłem również Pale Ale do zacierania. Warunki - mieszkanie w bloku z ciepłą piwnicą, więc szału nie ma. Za to w domu jest nieźle bo żona wykazuje entuzjazm, a dzieci na mnie menelek wołają bo zbieram butelki .Tak więc czekam z niecierpliwością na start, na razie ogarnąłem piaskownice i wiki, ale podejrzewam że pomocy będę potrzebował nie raz. Póki co pozdrawiam gorąco i piję Wasze zdrowie jeszcze piwkiem z marketu. bardzo mądra decyzja , wychodzą z tego świetne piwa ( nawet medalowe ) Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 cześć no to do roboty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam kolegę krzyżaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midriel Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Czołem z Bydgoszczy! Zaprzeczmy plotkom o nieprzyjaźni międzymiejskiej Służę pomocą - bom blisko, choć doświadczenie jeszcze niewielkie pomogę jak umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Czołem z Bydgoszczy!Zaprzeczmy plotkom o nieprzyjaźni międzymiejskiej E tam! Przecież w Toruniu wszyscy wiedzą, że ty tyfus jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witaj i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ooooooooo!!!!!!!!!! wreszcie nie będę się czuł sierotą! Witaj, krajanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Cześć Może w Toruniu wszyscy wolą swoje pierniczki i dlatego tak jest niewielu piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Serdeczne powitanie ze Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam z miasta Hanzy. Udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam sąsiada Życzę sukcesów i radości z nowego hobby. Pozdrawiam z Włocławka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froniu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ooooooooo!!!!!!!!!! wreszcie nie będę się czuł sierotą! Witaj, krajanie! Zapominasz kolego o mnie i o fredd-zie . Witam kolegę "amatjas" i w razie czego służę pomocą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi