filiporlo Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Cześć. Będzie to moje drugie piwo, dlatego zwracam się z pomocą o zatwierdzenie receptury Zakładane: 20l, 13Plato, 40IBU 4.9kg pale ale viking malt zacieranie w 66 stopni Chmielenie tylko Citra: 60'-20g 15' 20g 0'-30g na zimno - 30g Drożdże US-05 Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jak dla mnie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helcik Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Robilem bardzo podobnie i wyszło spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filiporlo Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Super dziękuję!!!Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexo Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Robilem identycznie tylko dalem lacznie o 50 gramow na cicha wiecej citry. Bardzo przyjemnie wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się