burczas Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 19 minut temu, Muchor napisał: Jedno pytanie od początkującego - jak mierzycie wydajność? Jest jakaś dobra aplikacja do tego? Naturalnie, najlepiej bezpłatna. Rok temu wahałem się czy zainwestować w Beersmitch. Dziś zapomniałem że coś płaciłem. Ogólnie nie żałuję zakupu. Znalazłem tobie coś takiego Wydajność zacierania Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 @anteks na czym śrutujesz? Jak na walcowym to jaką masz ustawioną szczelinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) W dniu 19.10.2019 o 13:55, nike21 napisał: @anteks na czym śrutujesz? Jak na walcowym to jaką masz ustawioną szczelinę? Śrutuje czymś takim https://www.destiller.pl/piwo/srutowniki-rozdrabniacze-do-slodu-oraz-zboz/srutownik-dwuwalcowy-maltman-220-400-v,p1828862016 jaka szczelina to nie wiem, ustaliłem doświadczalnie Edytowane 20 Października 2019 przez anteks Mibor i anatom 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Dzięki. Z wyglądu mam podobną śrutę na walcowym od Patryka i szczelinie 1,1mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi