Skocz do zawartości

Piwo z melisą i miodem


511201

Rekomendowane odpowiedzi

O miodowych pewnie znajdziesz kupę informacji jak użyjesz wyszukiwarki.

 

Melisy kiedyś dałem 16g suszonej na 20 litrów. Wyszła subtelna nutka, ale zauważalna. Tylko, że w tym piwie był też zest i sok z cytryn i limonek i imbir, także te dodatki dominowały. Być może gdyby ich nie było to przebiłaby się bardziej. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.