ewpan Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witajcie mam na imie Paweł, mieszkam w Piasecznie pd W-wą. Trochę to trwało zanim zdecydowałem się zrobić piwo. Ale wkońcu zrobiłem i to od razu 3 warki w odstępie 2 tygodni z procesem zacierania, receptury wziołem z książki " Znakomite Piwa Sprawdzone Receptury". Za tydzień robie pirwsza degustację, zobaczymy co z tego wyszło. Pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Gratulacje słusznej decyzji i witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 witam serdecznie i moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlotte Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Gratulacje ! Zwłaszcza, że od razu z zacieraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ewpan widzę, że idziesz ostro no i tak trzeba przynajmniej na początku, żeby mieć zapas i pić piwko już właściwie wyleżakowane. Gratulacje. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi