eltomek Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jak w temacie, chciałbym uwarzyć tego Dubla https://www.wiki.piwo.org/Belgian_Dubbel_(Fokker),_Piotr_Wypych_(coder) Aroma raczej nie jest słodem karmelowym, ma pogłębiać aromat słodowy i nadawać bursztynową barwę piwu. A więc co zadziała? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się