mundex Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ponieważ system konkursowy nie chce udostępnić Wam metryczek eliminacyjnych zostały one wczoraj wysłane do Was na e-mail. Na razie metryczki udostępniliśmy w stylach Christmas Ale i SMaSH Polish Ale. Pozostałe metryczki w stylu Wędzony RIS udostępnimy w niedzielę, tuż po Piwowarskiej Gwiazdce 2019 na której będzie ogłoszenie wyników. Serdecznie zapraszamy wszystkich na Piwowarska Gwiazdka 2019 do Browaru Widawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Withereggie Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 @mundex a będzie jakiś live czy wrzucicie wyniki w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Liczymy, że Kopyr zrobi live'a jak zwykle. My nie planujemy. Tak czy siak wyniki postaramy się opublikować tuż po ogłoszeniu na Piwowarskiej Gwiazdce 2019, czyli ok 21:00. Withereggie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Oficjalne wyniki III Gwiazdkowego KPD [DOT PSPD] Zdobywcą Grand Prix III Gwiazdkowy Konkurs Piw Domowych 2019 został Sebastian Makowski za piwo w stylu SMaSH Polish Ale. Wyniki w poszczególnych kategoriach: Christmas Ale: I Michał Jarosiński, Patryk Nagraba (39,67 pkt) II Radosław Sopiński (37,00 pkt) III Oskar Mancini (33,67 pkt) IV Kamil Pasierbik (32,67 pkt) V Damian Korzeniewski (32,00 pkt) VI Michał Skrok (23,67 pkt) VII Artur Pasieczny (22,67 pkt) SMaSH Polish Ale: I Sebastian Makowski (43,00 pkt) II Sławomir Kamiński (36,75 pkt) III Piotr Młynek (35,50 pkt) IV Wojciech Lokś (31,25 pkt) V Dawid Fandrejewski (30,75 pkt) VI Jacek Stachowski (25,25 pkt) VII Paweł Szczerba, Wojciech Krotoszyński, Bartłomiej Popowicz (23,75 pkt) Wędzony Russian Imperial Stout: I Bartek Filipiuk, Marcin Lichtarski (43,25 pkt) Wszystkim laureatom serdecznie gratulujemy! P.S. Tutaj livestream od Kopyra: Ogłoszenie wyników III Gwiazdkowego KPD 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Withereggie Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem czy wiecie, ale panel z tabelkami umarł i nawet nie ma jak sprawdzić czy są metryczki... Edit: doczytałem że był zonk z eliminacyjnymi, to rozumiem że i finałowe pójdą mailem? Wiadomo kiedy? Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Withereggie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Ja finałową dostałem wczoraj (Christmas Ale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi