cieplyl Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z góry przepraszam za głupie pytanie W jaki sposób można zastąpić w recepturze słód wiedeński? Można np zmieszać słód pilźnieński ze słodem melanoidynowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z góry przepraszam za głupie pytanie W jaki sposób można zastąpić w recepturze słód wiedeński? Można np zmieszać słód pilźnieński ze słodem melanoidynowym? Z monachem moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zastąp go monachijskim jasnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zmieszaj 30-40% monachijskiego z 60-70% pilzneńskiego, powinno to dać podobne efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Możesz też użyć słód mild był swego czasu dostępny w jednym ze sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplyl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się