eltomek Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Z ciekawości, co można uznać za sensowne ceny za kegi Pepsi, krany, reduktory itd? Jestem aktualnie na kupnie zestawu i zastanawiam się czy kupować bo cena ok, czy poczekać na lepszą ofertę: - kegi Pepsi, szczelne, niepoobijane - 200zł - reduktor podwójny ODL, nowy - 150zł - butla CO2 pełna, nowa, 190zł - kran Celli, nowy - 90zł Nie potrzebuję "na już". Do tego dojdą złączki i przewody, ale to już drobnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jak nie potrzebujesz na już to kegi można za 160zl wyrwać na olx, trzebaby poczekać na okazjeWysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Cześć, Czy ten reduktor to tylko taka jedna sztuka czy masz może link lub namiar na sklep gdzie sprzedają ODLki podwójne po 150zł ? Bo ta cena dosyć interesująca jak na ten model. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Godzinę temu, Cyslavv napisał: Czy ten reduktor to tylko taka jedna sztuka czy masz może link lub namiar na sklep gdzie sprzedają ODLki podwójne po 150zł ? https://www.olx.pl/oferta/reduktor-podwojny-CID628-IDxKxCu.html Gość ma też potrójny za 200zł i pojedynczy za 100zł. Ile ma sztuk, tego nie wiem. Ma też krany za 90zł, co wydaje się ceną dość przystępną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Dziękuję za info 150zł - taka cena za nowy podwójny reduktor ODL jest bardzo dobra. Swego czasu gdy kupowałem taki to za regenerowany używany płaciłem 250zł. Więc jeżeli chodzi o reduktor to bierz śmiało. pozdrawiam, Edytowane 13 Stycznia 2020 przez Cyslavv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi