rosek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Jako że wpisuję się pierwszy raz (do tej pory starałem się obserwować i wyciągać wnioski ). Może kilka słów o sobie. Mam na imię Darek, studiuję telekomunikację na AGH a w wolnych chwilach pracuję w wolontariacie i warzę piwo . Jak tak się przyglądnąłem to zacząłem podobnie jak sporo osób od zobaczenia filmiku o piwowarstwie domowym. Potem zacząłem zbierać informacje, wziąłem od Babci 40L gar i można było zacząć warzyć. Dziękuję wszystkim autorom za wyprodukowanie filmu bo dzięki niemu zaczęła się moja przygoda z warzeniem piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Cześć Witaj i powodzenia, a jak masz pytana to szukaj i pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam. Wnioskuję że zacząłeś od zacierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Tak uważam że to największa satysfakcja zwłaszcza że było pyszne . Pewne problemy były bo nie miałem żadnego filtratora ale znalazłem na wiki books książkę gdzie była opisana filtracja gazą. Teraz używam filtratora by Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nooo, powiększa się nam w Krakowie grono piwowarów. Witam i życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No i ja witam kolejnego krakowskiego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam nowego piwowara i pozdrawiam z Rydułtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Teraz używam filtratora by Jejski Przepraszam to nie mój pomysł. Ja go tylko opisałem na wiki Oczywiście masz plus za pierwszą zacieraną warkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki bardzo ale jakoś sobie nie wyobrażałem robić piwa z puszki. Ale jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 znam takich co piją z puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam kolegę z uczelni! Jak wrócę do Krakowa w październiku to może wymienimy się piwkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam z WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Tomx Z chęcią się wymienię piwami, żeby sprawdzić czy wychodzą obiektywnie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi