tieroo Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Witam Odnalazłem ostatnio taki sympatyczny programik. Wydaje mi się że jego możliwości są spore niestety jest mocno zlokalizowany w zakresie bibliotek składników pod USA - UK. Czy któryś z kolegów używa tego programu od dłuższego czasu i miałby ochotę podzielić się słownikami Jeżeli nie to postaram się uzupełnić o to co na polskim rynku znajdę i udostępnię. Poszukuję opinii jakiegoś praktyka, zastanawiam się nad zakupem Więcej informacji i instalkę wersji trial można znaleźć pod adresem http://www.kentplacesoftware.com/products/BeerAlchemy.html pozdrawiam tier Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 (edited) BeerSmith i BeerTools Pro takoż są "sprofilowane". O QBrew nie wspominam nawet - tam to i uzupełnianie biblioteki jest upierdliwe, bo trzeba masę rzeczy przeliczać. Ale uzupełnianie biblioteki wydało mi się dość proste (na przykładzie Marynki 2008 i 2009). W sumie wylicza mniej-więcej tak samo, jak BeerSmith (czyli raczej dobrze). Edited July 2, 2010 by zgoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts