NieZnamSię:( Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Cześć, Mam dosyć nietypowe pytanie, na piwowarstwie nie znam się zupełnie więc przepraszam jeśli to jest oczywiste. Mój tata lata temu przyniósł z starego browaru takie o to coś. Czy ktoś wie co to jest i do czego to służy? Albo czy ma to w ogóle cokolwiek wspólnego z warzeniem piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Zapytaj taty gdzie "znalazł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieZnamSię:( Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To było już wtedy nieużywane, podczas likwidacji browaru jeden z pracowników mu to dał, niestety jego już się nie zapytamy do czego to służyło Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Troche przypomina radziecki przyrzad do swiecenia w tylku... ? (nie, sorki, ni chyna nie mam pojecia co to za dings). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primordial Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Spróbuj na reddit w r/whatisthisthing - ludzie naprawdę cuda tam potrafią zidentyfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi