Franekkkk Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak myślicie czy można wykorzystać gęstwę drożdżową po piwie a'la Grodzikim do innego piwa pszenicznego np dunkel-weizena lub hefe-weizena? Czy istnieje możliwość, że będzie czuć posmak wędzony w kolejnym piwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak myślicie czy można wykorzystać gęstwę drożdżową po piwie a'la Grodzikim do innego piwa pszenicznego np dunkel-weizena lub hefe-weizena? Czy istnieje możliwość, że będzie czuć posmak wędzony w kolejnym piwie? zastosować możesz ale tak jak nie będą wyczuwalne posmaki wędzone tak i goździków z bananami też możesz nie wyczuć, wyjdzie raczej hybryda koelscha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się