Skocz do zawartości

[Docent]LIVE: browary restauracyjne w czasach pandemii


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

W kolejnym spotkaniu na żywo, rozmawiam z piwowarami browarów restauracyjnych. Udział biorą: Michał Grossmann (Nowy Browar Szczecin), Łukasz Mila (Piwnica Rajców), Oskar Pych (Miejski Browar Stargard) oraz Filip Mazur (Browar Folga). Jak obecne obostrzenia wpływają na funkcjonowanie tych miejsc i czy jest nadzieja na przetrwanie?

 

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.