anteks Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Tyle, że znowu powtórzę - nie sądzę, żeby nasza pomoc była znacząca, nie jesteśmy żadną organizacją dysponującą firmowymi funduszami, ot, kilkadziesiąt znajomych, zwykłych osób które może się zrzucić po 50 może 100 zł, uzbieramy parę tys., nawet jak wszystko przekażemy Wam to będzie kropla... Jak dobrze posłuchać mądrego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka1q1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dziękuję Pani Dorocie i jej koledze za bardzo dobre piwko i za odwiedziny,szkoda tylko, że nie mogłam być wtedy w domu.... Mam nadzieję, że chmiel się Wam przyda do wyrobu pysznego piwka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dziękuję Pani Dorocie i jej koledze za bardzo dobre piwko i za odwiedziny,szkoda tylko, że nie mogłam być wtedy w domu.... Mam nadzieję, że chmiel się Wam przyda do wyrobu pysznego piwka. Pozdrawiam. To my dziękujemy Szkoda że się nie spotkałyśmy, ale co się odwlecze to nie uciecze Masz przesympatycznego Tatę. Bardzo dużo dowiedzieliśmy się o chmielu. Marynkę którą nam podarował to pewnie sama zużywałabym parę dobrych lat. Więc jeśli ktoś jest chętny to z przyjemnością się podzielę. Kasiu, dajcie nam trochę czasu, a postaramy się Wam jakoś pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka1q1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy:) wiem wiem, że mam bardzo sympatycznego tatę Oczywiście zapraszam na następny rok po chmiel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dori - to może jakoś w sobotę trochę chmielu mógłbym dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Dori - to może jakoś w sobotę trochę chmielu mógłbym dostać Jasne, że tak Wezmę ten chmiel na imprezę do Cieszyna i się jakoś podzielimy. W sobotę będzie trochę osób to może omówimy jak zorganizować pomoc dla rodziny Kasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mnie w Cieszynie nie będzie ale włączę się w pomoc dla rodziny Kasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No Kasiu (i nie tylko). Czasem trzeba cierpliwie poczekać, bo rzucanie się na głęboką wodę, bez stosownego przygotowania może się różnie skończyć. Fajno, że dotarliście. Plusy dla Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka1q1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 czasami warto poczekać... Ale Dorotce dziękuję i jej koledze:) Tata baaardzo zadowolony:) jak wróciłam to mi opowiadał - może i ja się zabiorę za robienie piwka:D coś może mi wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 W sobotę będzie trochę osób to może omówimy jak zorganizować pomoc dla rodziny Kasi. Jestem za i do dyspozycji. Będziemy w Cieszynie w sobotę od 9-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka1q1 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 PS. Zapraszamy również na drugi rok do Nas po chmiel mam nadzieję, że w następnym roku nic nam nie zniszczy chmielu.... ani woda....ani grad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulka1q1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia..... Życzy Katarzyna Błażejewska z Rodzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi