Skocz do zawartości

[Docent]LIVE: browary „regionalne” w czasach pandemii vol.2


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Tym razem goszczę przedstawicieli browarów do których przylgnęła etykieta „regionalnych”. Na ile odzwierciedla to rzeczywistość i czy to właśnie oni są beneficjentami czasu pandemii? Udział biorą:

Paweł Błażewicz – Browar Kormoran

Marcin Ostajewski – Browar Fortuna

Marek Skrętny – Browar Amber

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.