tortoise Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, zepsuła mi się płyta ceramiczna w kuchni. We wrześniu będę robił remont i wymieniał cały sprzęt AGD, więc awaryjnie na te 1.5 miesiąca chcę kupić wolnostojącą płytę elektryczną. Chciałbym ją później wykorzystać do warzenia, tak żeby nie korzystać z nowego kuchennego sprzętu. Czy ma ktoś doświadczenie z takim modelem? Chodzi mi jedynie o wytrzymałość, czy płyta nie umrze pod ciężarem garnka (warki 20 l, więc 25-27kg w krytycznym momencie). https://www.mediaexpert.pl/agd/kuchnie/plyty-wolnostojace/plyta-electro-line-102w Pozdrawiam, Mateusz Edytowane 14 Lipca 2020 przez tortoise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaschels Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 ja mam używaną hendi 3.5 kW, z zwykłym pokrętłem. Taka i tego typu podobne napewno sobie poradzą tortoise 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tortoise Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dzięki, dobrze przeczytać taką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaschels Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Polecam na craft beer pi, montują do niej sterownik. Więc może być to podbudowa pod własny automat Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Mi sie nawet raz udalo uwarzyc 20-kilka litrow w emalii na przenosnej indukcji 1-palnikowej z Ikei. Przy czym, uczciwie przyznaje, posilkowalem sie tez grzalka zanurzeniowa, bo wrzenie bylo "takiese". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi