Pieron Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Piana średnio-pęcherzykwa, trwała, utrzymująca się do końca. Kolor ciemny brąz. W zapachu ładnie pachnie pszenicą. W smaku słodkie, trochę karmelowe z delikatną goryczką na końcu. Czuć że to mocne piwo bo mocno rozgrzewa. Ogólnie dojść ciężki kaliber na upały ale bardzo smaczne. Dzięki za Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Piana średnio-pęcherzykwa, trwała, utrzymująca się do końca.Kolor ciemny brąz. W zapachu ładnie pachnie pszenicą. W smaku słodkie, trochę karmelowe z delikatną goryczką na końcu. Czuć że to mocne piwo bo mocno rozgrzewa. Ogólnie dojść ciężki kaliber na upały ale bardzo smaczne. Dzięki za Toż to mój koźlak pszeniczny bez piany z KDP w jakiej temperaturze przechowywałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Toż to mój koźlak pszeniczny bez piany z KDP Kurcze-może wypiłem za szybko? w jakiej temperaturze przechowywałeś? Pokojowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 w jakiej temperaturze przechowywałeś? Pokojowej. i stąd ta piana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts