Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Hejka Zamierzam połączyć w całość moją instalację z pompką pralkową w roli głównej i tu pytanie: - wkręcać złączki na teflonie bez strachu, że króciec na pompce pęknie, czy może jednak np podgrzać całość delikatnie "hot-airem" z regulacją temperatury?? Podzielcie się swoim doświadczeniem z łaski waszej Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ardo? Ja gwintowałem nyplami, potem wykręcałem na teflonie drugi raz + opaski lub mocne cybanty ściskałem wszystko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 "Polar Luna Gracja Diana Dafne Dalia Irys" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Pagon Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Podgrzewałem pompę nad gazem i nyple wykręcałem na gorąco . Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Lord Pagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wkręciłem. Skończyło się jednak tak, że wylotowy zawsze ciekł kropelkę po kropelce. Wykręciłem, usunąłem teflon i wkręciłem na kleju epoksydowym. Siedzi i nie cieknie Wytrzymało godzinną sesję warzenia więc już pewnie cieknąć nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi