aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #8 Tormodgarden Owner Sigurd Johan Saure Collected by Lars Marius Garshol Place Sykkylven NCYC 4171 Pitch 30.0°C Max growth temperature 42.0°C Max ABV 15 % Attenuation 79 % Phenolic N Kveik Y Can be dried Y Harvest bottom Fermentation time 84 hours Bacteria N Species Saccharomyces cerevisiae Strains 10 Permissions Research: Yes, Share with brewers: Yes, Sell commercially: Yes Wort boiled N Preservation Dried flakes in freezer Provenance: His grandfather always claimed the yeast had been on the farm since the farm was founded in the 16th century. He knows for certain that his great-grandfather used it. It's probably been mixed with other yeasts. He knows for certain that this happened in the 1950s. That yeast came from Straumsdalen in nearby Skodje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się