Skocz do zawartości

Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)

Charakterystyka wiejskich szczepów drożdży (KVEIK i im podobne)


36 tematów w tym forum

  1. #13 Årset

    • 3 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  2. #41 Skare

    • 9 odpowiedzi
    • 6,3 tys. wyświetleń
  3. #18 Gausemel

    • 3 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  4. #10 Framgarden

    • 2 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  5. #20 Espe

    • 1 odpowiedź
    • 2,7 tys. wyświetleń
  6. #3 Stranda

    • 4 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  7. #5 Hornindal

    • 1 odpowiedź
    • 1,9 tys. wyświetleń
  8. #1 Sigmund

    • 2 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
  9. #37 Apynys

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  10. #36 Gardsøy

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  11. #35 Wollsæter

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  12. #34 Čižas

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  13. #33 Su Puta

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  14. #32 Jovaru

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  15. #31 Ner-Saure

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  16. #30 Markjene

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  17. #29 Løvoll

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  18. #28 Halvorsgard

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  19. #27 Krosshaug

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  20. #26 Arnegard

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  21. #25 Raftevold gård

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  22. #23 Otterdal

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  23. #22 Stalljen

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  24. #21 Tomasgard

    • 0 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  25. #19 Nystein

    • 0 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.