aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #27 Krosshaug Owner Sverre Skrindo Collected by Lars Marius Garshol Place Ål NCYC 4371 Pitch 35.0°C Phenolic Variable Can be dried Y Harvest top Fermentation time 72 hours Species Saccharomyces cerevisiae Strains 6 Wort boiled Y Preservation Dried on cloth Provenance: He got the yeast from his father. His father may have it from the farm Skrindo, or it may have been on the current farm (Krosshaug) all along. He's not sure. They have often exchanged yeast with Halvorsgard, so this may be the same as #28. Sometimes they got yeast from Torstein Jordet in nearby Oppheim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się