aldorn Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 #29 Løvoll Owner Ottar Løvoll Collected by Lars Marius Garshol Place Eidsdal NCYC 4361 Pitch 29.0°C Attenuation 82 % Phenolic N Harvest top Fermentation time 48 hours Bacteria Y Species Saccharomyces cerevisiae Strains 3 Permissions Research: Yes, Share with brewers: Yes, Sell commercially: Yes Wort boiled N Preservation Dried flakes Provenance: Ottar Løvoll took this yeast with him when he moved to Ørsta in 1978. Before that he used it on the farm Løvoll in Eidsdal. He inherited the yeast from his father, and he says his grandfather (Karl A. Løvoll, 1870-1953) used the same yeast. He asks that anyone selling it please use the name 'Karl A' for the yeast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się