Joosto Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Czołem. Czy któryś z szanownych kolegów posiada wiedzę w jakich temperaturach zacierany jest słód do produkcji ekstraktów słodowych (suchych/płynnych) ? Mam ograniczoną pojemność kadzi zaciernej, a chciałbym podbić OG ekstraktem słodowym. Plan : Wee Heavy, więc słodko z większą ilością dekstryn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się