wojtaks Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 cześć wszystkim, otóż szukam pomocy do ponownego, poprawnego ześrutowania (~2-3 kg) słodu w wawie (mokotów/centrum)? poprawka po znanym sklepie:) ktoś pomoże w ciężkich czasach?:) będę to reklamował ale zależy mi aby uwarzyć coś już w sobotę.... pozdrawiam, wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 22 minuty temu, wojtaks napisał: cześć wszystkim, otóż szukam pomocy do ponownego, poprawnego ześrutowania (~2-3 kg) słodu w wawie (mokotów/centrum)? poprawka po znanym sklepie:) ktoś pomoże w ciężkich czasach?:) będę to reklamował ale zależy mi aby uwarzyć coś już w sobotę.... pozdrawiam, wojtek Reklamacja grubości śrutowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaks Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 4 minuty temu, anteks napisał: Reklamacja grubości śrutowania? dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Jeśli to są te zdjęcia, które wrzuciłeś w temacie Browamatora, to sprawdź najpierw czy to przypadkiem nie jest piękna pusta łuska, a nie całe ziarna. A jak ziarno czy się nie rozpada w palcach. Bo mi to wygląda jednak na normalne śrutowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaks Opublikowano 24 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 tak to te zdjęcia. jest jednak sporo twardej, pełnej, nierozpadającej się łuski. tzn. na razie tylko przez folie wymacane, aby reklamacje ewentualnie uwzględnić. do tej pory mam tylko doświadczenie z alepiwo i tam faktycznie łuska pusta:) ale dzięki za feedback, może faktycznie da się coś z tego uwarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 14 minut temu, wojtaks napisał: tak to te zdjęcia. jest jednak sporo twardej, pełnej, nierozpadającej się łuski. tzn. na razie tylko przez folie wymacane, aby reklamacje ewentualnie uwzględnić. do tej pory mam tylko doświadczenie z alepiwo i tam faktycznie łuska pusta:) ale dzięki za feedback, może faktycznie da się coś z tego uwarzyć. wygląda OK, takie śrutowanie pod kociołek elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi