Szagi Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Hej, Pytanko czy jest sens wystawiać wiadro na balkon na noc żeby zrobić 12h cold crush w temperaturze 1-2 stopnie? Jutro chcę butelkować - ostatnie 5 dni stało w 12 stopniach - wcześniej klarowność była słaba, teraz niewiadoma bo nie chcę piwu przeszkadzać. Pytanie jest takie - czy to może coś dać czy szkoda zachodu i lepiej butelkować bez tego jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 szkoda zachodu Szagi i Robert87 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się