tomek_wn Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam Ostatnio usprawniłem sobie mój skromny domowy browar o kadź zacierno-filtracyjna z płaszczem wodnym i mieszadłem + zbiornik do wysładzania. Sterowanie najtańsze z możliwych (termostat elektroniczny z Allegro) + zawór 3 drożny do płaszcza wodnego. Płaszcz podłączony do wymiennika ciepła, w moim przypadku gar z wodą na piecu opalanym drewnem. Jeżeli kogoś interesują szczegóły, chętnie opisze co i jak. Pozdrawiam Kaniutek, Robert87 i Muchor 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchor Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zapewne nie ja jeden będę ciekaw, jak działa taki kociołek z płaszczem wodnym, ale zauważę tylko, że piec kaflowy jest po prostu przepiękny. To się nazywa warzenie w pięknych okolicznościach. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dawno tak ładnego browaru z duszą nie widziałem:) coś pięknego! Tradycyjne stare piece i nowa technologia - sztosikWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się