smola Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Mam dwa złote krany piwne SK 287-001, które wymagają konkretnego czyszczenia. Czy tą srebrną część można oddzielić od złotej? Obecnie moczą się w roztworze nadwęglanu sodu. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez smola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jak na mój astygmatyzm to jest połączenie skręcane, czyli musisz to rozkręcić przy użyciu klucza płaskiegoWysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 płaskim nie da rady, to jest owalne. Próbuję żabką, ale nie chce puścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Przez szmatę? Ten nierdzewny (chyba) element ma frez pod klucz czy tylko na zdjęciu tak wygląda?Wysłane z mojego Ektra przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Niestety, tak tylko wygląda. Przez szmatę też nie idzie. Odmoczy się i pójdzie w imadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juniorek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Mam kran Celi, ten element po prostu się wyciąga i nic nie kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Może jak potraktuję jakimś "rozluźniaczem" w spreju to wyjdzie. Tak ani w tą, ani w tą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 u mnie jest na wcisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Nadwęglan zrobił swoje. Wyszło bez problemu. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez smola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Warto dodać, że ten zacisk ząbkowany nie ma kontaktu z piwem, więc śmiało można go smarować w ramach konserwacji, choć ja mam 2 szt. identyczne i nie miałem nigdy większego problemu z ich wyciągnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi