oxy96 Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad kociołkiem klasy Coobra CB3 Pro v4. Byłem już zdecydowany na ten model i zakupiłem go w jednym sklepie. Okazało się, że była ostatnia sztuka w dodatku niesprawna. 1,5 miesiąca czekałem na dostawę w związku z końcem roku i wirusem dostawy nie ma nadal. Wyszło z kolei nowe wersja i starej pewnie już nie będzie. Nowy model CB3 Pro v5 ma pompę schowaną w środku. Nie do końca mi się to podoba. Ktoś wspomniał, że kociołki Brauheld Pro są bardzo podobne do tej poprzedniej Coobry. https://www.klarstein.pl/?cl=details&cnid=c0b7fab4126c4cd3797ae18fa3fde29d&anid=66e878891f66b96ec99a65e91bea2cf8&varselid[0]=ce01c0bcac0375f6b3509c8371f3b65a Zastanawiam się nad jego kupnem, ale nie za dużo widziałem opinii. Fajna sprawa, że gwarancja jest na 3 lata, a nie na rok jak w przypadku Coobry (tak gdzieś widziałem, pod podanym linkiem tego teraz nie widzę). Czy ktoś z Was może dodać coś od siebie czy warto dać szansę temu modelowi? Pozdrawiam Edytowane 12 Lutego 2021 przez oxy96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeregowy Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Też jestem ciekaw opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaschels Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ja mam klarstein brauheld 45 i jest to samo co coobra tylko ma więcej pojemności to wyboru. Nie ma za to chłodnicy w zestawie.Ma te same wady i zalety.Są dziesiątki stron o tym na forum i nie ma sensu rozpisywać o innej wariacji.warto sprawdzić Amazona tam może być tańszy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxy96 Opublikowano 13 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 40 minut temu, lukaschels napisał: warto sprawdzić Amazona tam może być tańszy Z tym Amazonem to wiem, ale dobrze, że wspomniałeś. Bo pewnie bym dziś sam z siebie nie sprawdził. Jest promocja na 1 978,64 zł. Także wezmę. Jaką chłodnicę dobrałeś do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwitom Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ja mam TEGO z TĄ chłodnicą i jestem super zadowolony. Bierzcie większe pojemności, minimum 40 litrów z doświadczenia wiem, że to się przydaje nawet dla mniejszej ilości brzeczki np w przypadku gdy się mocno pieni, to nie od razu wyłazi z gara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaschels Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 obserwuj chwilę, bo można je wyrwać za 1600-1700Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxy96 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 @lukaschels ale też inni Kupił ktoś kociołek Klarsteina na amazon.de od sprzedawcy Klarstein? Czekam już tydzień na wysyłkę, na innym forum, jeden kolega napisał, że czekał 2 tygodnie i anulowali zamówienie bo nie wysyłają do Polski. Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaschels Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Ja znam jednego co jednak dostał ale po miesiącu.zawsze można skorzystać z pośrednika który przesyła dalej do Polski. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi