misiuzeb Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) i znów nabrałem ochoty do warzenia Warka 49 Pilzneński 6,2kg Monachijski 2kg karmelowy jasny 300g zacieranie 25 min 62 °C, 45 min 72 °C wysładzanie do 45l ?? °Blg wyszło 44l 12 °Blg 130g H.Tradition 60 min. drożdże suche W34/70 i Kangury lagery po 1/2 warki Edytowane 3 Lutego 2014 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dawno Cię tu nie było, misiu. Dobrze, że browar znów warzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 No tak brak czasu, chęci i warunków pogodowych.Niestety na porządne lagery w tym roku już nie ma co liczyć a ponieważ dalej ciężko jest kupić porządnego dolniaka ładnie nachmielonego , więc zakasam rękawy i do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Warka 50 coś specjalnego trzeba by zrobić Pale Ale 5kg Monachijski 1kg carmelowy jasny 300g carahell 200g zacieranie 80 min 68 ° 50g citry na 60 min i 40g amarillo na 0 min 20l ponad 15 °Blg drożdze suche górniaki brewgo-02 Edytowane 5 Lutego 2014 przez misiuzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 no i 3 fermentatory pracują kangury i W34 długo startowały drożdże z biowinu ruszyły szybko i intensywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się