Skocz do zawartości

Milk stout z czarną porzeczka


Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zrobić milk stout z czarną porzeczką, ok. 21 litrów, chciałbym użyć ok 2kg puree z porzeczki. I tu pytanie czy 800g laktozy będzie odpowiednią ilością żeby przełamać porzeczkę, ktoś może robił podobne piwo? Dodać mniej laktozy czy więcej? 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.