Skocz do zawartości

[Docent]Jak wygląda profesjonalny rozlew piwa butelkowego?


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno wizytowałem Browar Kociewski w Starogardzie Gdańskim, gdzie funkcjonuje linia rozlewnicza dostarczona przez STM Group. Teraz przedstawiciel producenta, Mateusz Kinda, oprowadza po tej najmniejszej linii rozlewniczej dedykowanej browarom rzemieślniczym o mocach 15 tys. hektolitrów rocznie. Przy tej okazji dowiadujemy się, co wpływa na utlenienie piwa i jak się je mierzy. Zapraszam nie tylko widzów z branży!

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.