Pierre Celis Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Niedawno wizytowałem Browar Kociewski w Starogardzie Gdańskim, gdzie funkcjonuje linia rozlewnicza dostarczona przez STM Group. Teraz przedstawiciel producenta, Mateusz Kinda, oprowadza po tej najmniejszej linii rozlewniczej dedykowanej browarom rzemieślniczym o mocach 15 tys. hektolitrów rocznie. Przy tej okazji dowiadujemy się, co wpływa na utlenienie piwa i jak się je mierzy. Zapraszam nie tylko widzów z branży! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się