Virandell Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witam czy ktos ma taki srotownik jak na zdjeciu po srodku I moze sie wypowiedziec jak dziala ? Ile by zajelo zesrutowanie 5kg zboza ? Zastanawialem sie nad walcowym ale one wmiare duze sa no I 70£ okolo kosztuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Rosiński Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witam czy ktos ma taki srotownik jak na zdjeciu po srodku I moze sie wypowiedziec jak dziala ? Ile by zajelo zesrutowanie 5kg zboza ? Zastanawialem sie nad walcowym ale one wmiare duze sa no I 70£ okolo kosztujaJa jak wiertarkę do niego podłączam to prędkość 6kg/ minutę Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virandell Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 9 minutes ago, Mateusz Rosiński said: Ja jak wiertarkę do niego podłączam to prędkość 6kg/ minutę Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Eee to szybciutko wtakim razie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Rosiński Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Eee to szybciutko wtakim razie idzieMam dobrą wiertarkę makity, która ma sporo lat,nake działa świetnie, mam też druga z Lidla jakąś, to nie daje rady, bałem się, że się spali jak srutowalem, więc prędkość też zależna od wiertarki. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Mr.Fal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlo Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Bez wiertarki 10-15 minut? Woda do zacierania nie zdąży się zagrzać ?. Mam Brewfermu. Konstrukcja ta sama, nie wiem jak z jakością. Tylko na pewno więcej niż 17 funcików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi